ÜDVÖZÖLJÜK AZ E-Fit
ELECTRO FITNESS TEREM
HONLAPJÁN!
JÖVŐBE MUTATÓ EMS TECHNOLÓGIA
ÉS A KLASSZIKUS MOZGÁS
FORMÁK ÖTVÖZETE
A GYORS ÉS LÁTVÁNYOS
EREDMÉNYÉRT
TUDJ MEG TÖBBET

GYORS ÉS LÁTVÁNYOS EREDMÉNY

Heti 2x20 perc edzés a gyors és látványos eredményért

KOMPLETT EDZÉS
25 PERC ALATT

Speciális és alap edzésprogramok szakképzett edzők segítségével

Tudj meg többet

Több éves sport múltam során különféle edzésformákkal találkoztam, mégis az E-Fit-ben találtam meg a legtöbb lehetőséget. Vendégeim különböző célkitűzésekkel keresnek meg. Van, aki szálkásodni/ fogyni szeretne; van, aki újra formába szeretné hozni magát; s van, aki izmait szeretné formálni, fejleszteni. Az E-Fittel a beállításoknak köszönhetően tökéletesen személyre szabható az edzés, így saját edzettségi szintjüknek megfelelően tudunk dolgozni a kívánt cél érdekében. Az E-Fittet egyéb eszközökkel (TRX, Bosu, Fitball stb.) kombinálva használhatjuk, ezzel is hatékonyabbá téve az edzést. Vendégeim elégedettek, mert gyors és látványos eredményt tudunk közösen elérni. Azon vendégeim számára is remek lehetőség, akik izomsérülést szenvedtek, mert ez a módszer, ilyen esetekben is hatékonyan alkalmazható.

Sütő LászlóVálogatott futball játékos, E-Fit edző – Kondorosi E-Fit Szalon

Az E-Fit módszerrel edzeni maga a csoda. Rekord idő alatt sikerült elérnem minden célt, amit kitűztem. A „Vágy” című színdarabhoz keményen edzettem az E-Fit módszerrel, és olyan eredményt értem el, amiről nem is álmodtam: zsírfelesleg alig, kockás has, izmos és arányos testalkat. Az E-Fit-tel minden lehetséges.

Luis MerloSzínész

Az E-Fit egészen hihetetlen módszer. Teljesen a rabja lettem. Az életem kész téboly. Ki sem látszom a véget nem érő forgatásokból, sosem tudom, mikor kezdődik, és mikor fejeződik be a napom. Ezért választottam az E-Fit-et, amely lehetővé teszi, hogy napi húsz perc alatt intenzív és hatékony edzést végezzek. Sikerült megerősítenem az egész testem, kiemelnem a farizmaimat, stb. Ez az edzés egyedülálló!! Az E-Fit valóban működik.

Melani OlivaresSzínésznő

Az E.M.S. módszerrel edzem, és az edzéseim során a súlyzók mellett ezt a szuper készüléket használom. Hihetetlen!

Kiko MatamorosTelevíziós munkatárs

Nagy találmány, kiváló eredmények! E-Fit.

Ruth Nuñez Színésznő

Foglalkozásomból adódóan folyamatosan fejlődnöm kell és törekednem, hogy gyorsabb, erősebb és fürgébb legyek. Az E-Fit-tel minden általam kitűzött célt elértem, mindössze heti egy edzéssel. Ez egy hihetetlen és rendkívül hatékony módszer.

Jordi CodinaLabdarúgó

Ez az általam ismert legjobb módszer a zsírégetésre és az egész test edzésére.

Alejandro TousSzínész

Csak ajánlani tudom az erősítés, a kardió edzés és a fitness e legújabb módszerét. Az E-Fit mindössze 20 perc alatt formába hoz. Csúcsformába. Ez a legújabb dolog és számomra A JÖVŐ. Csupán heti 20 perc és észre fogod venni a változást a testeden. Mindenképpen KI KELL PRÓBÁLNI!

MakokeTelevíziós munkatárs

Ez a legjobb. Minden edzés más, mindig jobb és jobb eredményekkel. Valóságos csoda. Színésznőnek lenni azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben, és jó formában tartod magad. Az E-Fit segít megőrizni az egészségemet és a szépségemet.

Marta Larrañaga Színésznő

Egyszerűen brutális. Profi labdarúgó vagyok, keményen és a legmagasabb színvonalon edzünk, de ez valami hihetetlen. Kipróbálod, és többé nem tudsz leállni róla. Kétségtelen, hogy az E-Fit a XXI. század találmánya.

Cata DiazLabdarúgó

Az E-Fit hihetetlen. Bámulatos eredmények, minimális erőfeszítéssel. Az E-Fit, az én módszerem.

Marta TorneSzínésznő

A munkámból adódóan fizikailag mindig csúcsformában kell lennem. Izmosnak, és egészségesnek kell mutatkoznom, kevés zsírfelesleggel. Az E-Fit mindenki álma. Igen rövid idő alatt nagy eredményeket lehet elérni, miközben az ember minőségi módszerrel dolgozik. Az eredmény pedig igazi csoda, amit ajánlok mindenki figyelmébe.

Cecilia GomezFlamenco táncos

Az E-Fit gépet, mint profi sportoló, főleg a has és hátizom erősítésére használom. Az E-Fit számomra tökéletes edzésforma, hiszen a rengeteg ütközés miatt a kosárlabdában fontos stabilnak lenni. A meccsek után a Relax program rendkívül jó, mert gyorsítja az izomzat regenerálódását, ami a sérülések elkerülése miatt fontos.

Kovács AttilaProfi kosárlabda játékos – Dánia, Hørshølm 79ers