ÜDVÖZÖLJÜK AZ E-Fit
ELECTRO FITNESS TEREM
HONLAPJÁN!
JÖVŐBE MUTATÓ EMS TECHNOLÓGIA
ÉS A KLASSZIKUS MOZGÁS
FORMÁK ÖTVÖZETE
A GYORS ÉS LÁTVÁNYOS
EREDMÉNYÉRT
TUDJ MEG TÖBBET

GYORS ÉS LÁTVÁNYOS EREDMÉNY

Heti 2x20 perc edzés a gyors és látványos eredményért

KOMPLETT EDZÉS
25 PERC ALATT

Speciális és alap edzésprogramok szakképzett edzők segítségével

GYIK

Érhet áramütés az edzés során?

Nem érhet áramütés edzés közben, ugyanis a készülék egy biztonságos külső tápegységről vagy akkumulátorról, alacsony feszültségű egyenárammal üzemel. A kijövő impulzusok erőssége maximum 0,05 Watt RMS.

Vizes leszek az edzés során?

Az impulzusok megfelelő átviteléhez szükséges az elektródák felületének benedvesítése, hogy megfelelő kontaktus alakuljon ki a gép és a vendég között.

Kell mozognom, gyakorlatokat végeznem az edzés során?

Igen, a személyi edző által bemutatott, egyéni képességeknek megfelelő gyakorlatokat kell végrehajtani. Az impulzusok ütemével összehangolt, megfelelő gyakorlatok végzése jelentősen felerősíti az EMS tréning kedvező hatásait a passzív stimulációval, vagy az önmagában végzett gyakorlatokkal szemben.

Ki tartja az edzéseket?

Edzéseink végig szakavatott személyi edzők mellett zajlanak, akik segítenek a gyakorlatok helyes elvégzésében és a helytelen tartás kijavításában. Egyben bemutatják, és Veled együtt végzik a gyakorlatokat, tanácsot adnak a helyes étrend kialakításában, mindemellett természetesen segítőkészek és udvariasak!

Mit hozzak magammal az edzésre?

Szalonjainkban mindent biztosítunk számodra, ami az edzéshez szükséges, így elég, ha Magadat hozod!

Elég heti 2x20 perc edzés?

Az E-Fit által javasolt heti edzés idő 2x20 perc. Amennyiben nem végzel más testmozgást mellette, a heti 3 edzés is megengedett, minimum 48 óra pihenő idő betartásával az edzések között.

Heti 3-nál több E-Fit edzés végezhető?

Nem javasolt, mivel magas intenzitás miatt az EMS edzések esetében 2-3 napos regenerációs idővel kell számolni. Fontos, hogy betartsuk a megfelelő pihenőidőt, ugyanis túl kevés pihenés esetén túledzettségi tünetek jelentkezhetnek.

Mi a különbség az E-Fit és más izomstimulátorok között?

Az otthoni és egyéb izomstimulátorok többsége passzív izomzaton használt segédeszköz. Az E-Fit edzések során aktív izomzaton alkalmazzuk az izomstimulációt, melyhez az edző által irányított gyakorlatsorok társulnak.

Lesz izomlázam az edzés után?

Az izomláz az első edzés után a legerősebb, mivel az E-Fit tréning során olyan mélyen fekvő izmokat dolgoztatunk meg, melyek normál edzéssel nehezen elérhetőek. De ez is, mint általában a rendszeres edzések során fokozatosan csökken. Az izomláz 2-3 nappal az edzés után is érezhető, elnyújtottabban jelentkezik, mint egy normál edzés után.

Lehet edzés közben állítani az impulzus mélységét, gyakoriságát és erősségét?

Az E-Fit gépeknél egyedülállóan teljes mértékben személyre szabható az impulzusok mélysége, gyakorisága és erőssége a testalkattól, kortól, nemtől és edzettségtől függően.

Fogyasztó program is található az E-Fit készülék beállítási lehetőségei közt?

A zsírégető hatás nem direkt módon jelentkezik. Az edzés intenzitásából fakadóan fokozódik az anyagcsere, és megfelelő étrend követése mellett automatikusan beindul a fogyás, és az izomformálás.

Mennyi idő alatt várható látványos eredmény?

A látványos változás csak egy összetett folyamat eredményeképpen értelmezhető. Odafigyelve az étkezésre, heti 2-3 edzéssel 10 alkalom után már látható az átalakulás.

Vannak kizáró okok, melyekkel nem javasolt az E-Fit használata?

Szívbetegség, pacemaker, elektromos beépített készülék, terhesség illetve epilepsziára vagy egyéb görcsös rohamra való hajlam esetén nem alkalmazható a készülék.